Prova på segling

Prova på att segla

Umeå Segelsällskap erbjuder företag och organisationer aktiviteter med möjlighet att prova på segling i fin miljö. Vi har vid flera tillfällen arrangerat “Prova på seglingar” som har varit mycket uppskattade. Extra spännande kan det bli när vi anordnar en miniregatta på en tävlingsbana där flera båtar kan delta.

Förutom själva seglingen så erbjuder vi tillgång till vår klubbstuga, grillglöd och vedeldad bastu på piren i vår klubbhamn i Bredvik Obbola som är vackert belägen vid Umeälvens mynning till havet.

Det brukar vara trevligt att avsluta seglingen med en bit mat. Att köpa in färdig mat från ett cateringföretag är ett enkelt och bra sätt att få till en lyckad aktivitet för personal/kunder om ni inte själva vill laga mat/grilla. Ibland kan segelsällskapet ordna detta mot extra kostnad beroende på vad ni önskar.

Grundpaket 10 personer

Vi har stora fina segelbåtar och fyra spännande mindre Fore-båtar.

Vi ordnar middag i vår nyrenoverade klubbstuga. Vill ni ha konferens före seglingen går det också att ordna. Avsluta med Umeås häftigaste vedeldade bastu ute på piren.

Pris 9000 kr

+ 600 kr per person vid fler än tio

Bokade datum, säsongen 2021

JUNI: Onsdag 9 juni, Fredag 11 juni, Onsdag 16 juni, Fredag 18 juni, Onsdag 30 juni

JULI: Fredag 2 juli

AUGUSTI: Onsdag 11 augusti, Fredag 13 augusti, Onsdag 18 augusti, Fredag 20 augusti, Onsdag 25 augusti, Fredag 27 augusti

SEPTEMBER: Onsdag 1 september, Fredag 3 september, Onsdag 8 september

Intresseanmälan

Ring Thomas Karlsson, 070 – 636 76 71 eller Tommy Lindwall090 – 690 44 02 så hjälper vi er med att ordna en lyckad aktivitet! Det går även bra att skicka via e-post brev@umss.se så tar vi kontakt med dig. Välkommen!